Rezervace 2

Kliknutím na název jednotlivých služeb rozbalíte nabídku rezervace dané služby.

O stavu Vaší rezervace budete informováni e-mailem.

Pokud si budete přát provedení individuální rezervace pro svatby, rauty, oslavy, výstavy a jiné akce, kontaktujte nás přímo na e-mailu [email protected].

Na potvrzenou rezervaci je nutno se dostavit nejdéle 15 minut po smluveném času. Pokud se dostavíte později, Vaše rezervace propadá.

[dopbsp id=“2″ lang=“cs“]

Po objednání rezervace Vám bude zaslán e-mail s předběžnou kalkulací a dalšími instrukcemi. Rezervace se stane závaznou po splacení zálohy 50 % z ceny ubytování.

Pokud byste si přáli rezervaci zrušit, učiňte tak nejdéle 24 hodin předem. V opačném případě Vám bude účtován storno poplatek ve výši 30 % ze splacené zálohy.

[dopbsp id=“3″ lang=“cs“]

Prosím označte v objednávce, zda chcete využít i finskou saunu. Nejedná se o příplatkovou službu, je zahrnuta v ceně wellnessu. Jde o informaci pro nás, abychom Vám stihli zavčasu saunu předehřát a mohli jste ji využít hned po příchodu do wellnessu.

[dopbsp id=“5″ lang=“cs“]

Kalendář slouží jako přehled obsazenosti. Rezervace víceúčelového sálu je pouze předběžná. U každé rezervace je třeba dohodnout konkrétní podmínky individuálně (cena pronájmu, vícedenní pronájem atd.).

[dopbsp id=“6″ lang=“cs“]